TACK OCH GRATTIS!

Vi vill tacka alla er som deltog i Escape Box Challenge. Ni kämpade väl och bidrog även till en fantastisk stämning med både lek och allvar. Vissa av er var snabba på att lösa uppgiften, väldigt snabba! Vilka tider ni presterade. Vanligtvis brukar 30% av lagen klara den svåra utmaningen, men här var det 100% som klarade den. WOW! Ni gav oss ytterligare bevis på att tekniska ingenjörer är de främsta experterna på logiskt tänkande, problemlösning och teamwork! Det var en mäktig känsla att kunna samla så mycket energi och hjärnkraft under ett och samma tak. Hoppas vi ses snart igen för att lösa fler kluriga utmaningar tillsammans.

Slings vänner

Tid: 33,05

Vinnare

Andra och tredjeplats

e-scapeGOATs: 33,49
Ideas Я Us: 34,16

Combitech utmanar framtiden

Digitalisering som skapar värde

Vi på Combitech gillar verkligen utmaningar! Vi tror att digitalisering handlar om att skapa värde för människor och vi tror framtiden tillhör verksamheter som vågar omvärdera sin affär och samverka på nya sätt. På Combitech har vi kunskap om hur man skapar säkra och smarta ekosystem genom just samverkan.

Ledande inom Cyber Security

Allt är uppkopplat! Utmaningen är att skydda verksamheter och alla dess tillgångar, och samtidigt dra nytta av digitaliseringens alla fördelar. Vi är omkring 220 certifierade säkerhetskonsulter i Norden. Tack vare oss kan företag fortsätta driva sina kärnverksamheter, ta vara på affärsmöjligheter och säkerställa förtroendefulla relationer till medarbetare, kunder och omvärld.

Verksamhet + teknik = sant!

Combitech utvecklar människor, verksamheter och teknik. Vi har växt upp i en högteknologisk miljö och har lång erfarenhet och stor kompetens inom alla materielområden – flyg, fartyg, ubåtar, sensorer, ledningssystem och vapensystem. Vi jobbar på alla systemnivåer, i hela livscykeln – från idé till avveckling – för att varje dag skapa ett tryggare samhälle.