TACK OCH GRATTIS!

Vi vill tacka alla er som deltog i Escape Box Challenge i Malmö. Ni kämpade väl och bidrog även till en fantastisk stämning med både lek och allvar. Vissa av er var snabba på att lösa uppgiften, väldigt snabba! Ni gav oss ytterligare bevis på att utvecklare och ingenjörer är de främsta experterna på logiskt tänkande, problemlösning och teamwork! Det var en mäktig känsla att kunna samla så mycket energi och hjärnkraft under ett och samma tak. Hoppas vi ses snart igen för att lösa fler kluriga utmaningar tillsammans!

Expedio

Tid: 37:12

Vinnare

Andra och tredjeplats

Box Challange Escape: 37:55
4059:ers: 42:13

Combitech utmanar framtiden

Verksamhet + teknik = sant!

Combitech utvecklar människor, verksamheter och teknik. Vi har växt upp i en högteknologisk miljö och har lång erfarenhet och stor kompetens inom olika spännande områden såsom industri, försvar och myndigheter. Vi jobbar på alla systemnivåer, i hela livscykeln – från idé till avveckling – för att varje dag skapa ett hållbart och tryggare samhälle. Vi arbetar med digitalisering och säkerhet där teknik fyller ett syfte.

Vi gör skillnad!

På Combitech drivs vi av att göra skillnad och har en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vi lägger stor vikt vid att kontinuerligt stärka medarbetarnas kompetens och nätverka för erfarenhetsutbyte. En långvarig tradition vi på Combitech är stolta över.

Digitalisering som skapar värde

Vi på Combitech gillar verkligen utmaningar! Vi tror att digitalisering handlar om att skapa värde för människor och vi tror framtiden tillhör verksamheter som vågar omvärdera sin affär och samverka på nya sätt. På Combitech har vi kunskap om hur man skapar säkra och smarta ekosystem genom just samverkan.